News
Apeiron Academy

Майсторски клас „Как да развием силна работодателска марка“

10.02.2016

Участниците в мастър класа ще се запознаят с:

  • Най-новите световни тенденции и добри практики при изграждането на работодателска марка;
  • Как да изградите бранд, който да привлича и задържа талантите в организацията;
  • Тънкостите в изграждането на работодателска марка, която да ангажира служителите с корпоративните ценности и цели;
  • Ролята на технологиите и социалните мрежи;
  • Как да определяте възвращаемостта от инвестициите в развиване на работодателска марка;
  • И ще работите по реални казуси, с които са се сблъсквали някои от най-известните компании като Google, IKEA, P&G, Deloitte, Volvo, Adidas, LinkedIn и L’Oreal.

Темата за работодателската марка отдавна присъства в обученията, конференциите и семинарите на Apeiron Academy – партньор на организатора на Майсторския клас - To The Top Agency.

Така всички приятели на Apeiron Academy ползват отстъпка от таксата за участие в размер на 40 лева. Необходимо е само да се регистрирате с код: apr40comm.

Поради естеството на обучението броят на участниците е ограничен. Повече информация за събитието и регистрацията за участие ще намерите на http://employerbranding.tothetop.bg/ 

Събитието е подходящо за изпълнителни директори, HR директори и мениджъри, мениджъри по комуникации, маркетинг експерти, експерти в областта на човешките ресурси, набирането и подбора на служители, тийм лидери и мениджъри.

За Брет Мичингтън:

Брет Мичингтън е световно признат експерт в областта Employer Branding и един от първите автори по темата. Брет консултира компании относно глобални и национални проекти, свързани със стратегическото развиване на работодателската марка. Издал е 3 книги, 6 глобални изследвания и над 120 публикации в специализирани  бизнес издания. Има 8 турнета в цял свят. Обучавал е хиляди бизнес лидери и мениджъри, включително много компании от Global 500. Водил е мастър клас събития, вътрешни обучения, семинари и конференции  в над 50 града в над 32 страни по цял свят. Основател на първата програма за сертифициране на Employer Branding експерти, която се превръща в световно признат стандарт. Въвел е идеята и концепцията за Employer Branding в редица страни, включително Русия, Индия, Украйна, Литва, Полша и Турция.  

Back

Contacts

Apeiron Academy


Tel: +359 887 596 232

      +359 885 145 875

 

E-mail: academy [at] apeironacademy.com

Newsletter

Subscribe to our Newsletter by entering your email below!